KiteSurfSplit » Misc - Razno

Ušće Neretve

(17 posts)

1. Anonymous

Toliko se pisalo o tom spotu ove dvi godine,da bi nam i Tarifa mogla zavidit.Evo došla i koncesija u ruke Morisa,za kite stuff zadužen Musa Stankec.Dragi moji kajtaši,malo Ušinog rječnika,napravimo i mi neku akciju čišćenja spota,pa makar se opet meeeee,janje zavrtilo.Nek smo Balkanci,ali mislim da mi Rvati najviše držimo do reda na tom spotu.A onoj dragoj gosp.Musa,šta toliko bleji oko tica,iman joj ja labuda u gaćama pa nek njega mazi,ZDRAVI I DEBELI BILI

Posted 2 years ago #
  2. Anonymous

Molim Balansera i Mrkog medu da se uključi u ovu temu,a i ostale jebivjetre,kao šta san i sam

Posted 2 years ago #
  3. Anonymous

je frane povuka si temu svaka cast cim bude najnovijih vjesti dole sam sub ned i pon obavjestim vas. debeli kazes hm

Posted 2 years ago #
  4. Anonymous

sine punpaj sedan, sad ce kerekeshi da sereshu negdi drugđe. . .

Posted 2 years ago #
  5. Anonymous

Bubi,ti si zadužen za menzu

Posted 2 years ago #
  6. Anonymous

kad che da se punpa ?

Posted 2 years ago #
  7. Anonymous

a ko če bit kajtpulicjot?

Posted 2 years ago #
  8. Anonymous

Musa je cajko pandur,ima zube 09

Posted 2 years ago #
  9. Anonymous

to je sukob interesa,još je tu i gđa.Musa

Posted 2 years ago #
  10. Anonymous

Ja sam doli isto za vikend šta se tiče dogovora i čišćenja. Čistili smo i prije 4-5g. prvi put kad smo došli doli i red je da održavamo spot na kojem surfamo.Madjaros pichke isto treba naučit pameti ili nek se pridržavaju pravila ili nek piče domaaaaaaaaaaa na Balaton ....

Posted 2 years ago #
  11. Anonymous

a jesu li se ti preplašeni kupači ikad sitili ponit šta od svojih škovaca doma?

Posted 2 years ago #
  12. Anonymous

Pobjegli su glavom bez shkovaca

Posted 2 years ago #
  13. Anonymous

prvo tekst joj nema smisla a jeben i tog nepismenog novinara 2 koncesija je u rukama kite kluba komin 3 kitesurfsplit stozer se inflitrirao u spot iskola tj dio plaze sa skolom je pod nadzorom naseg stozera 4 plaza je djelom sredena nastavljamo s radom sank table parking cjela infrastktura se ocekuje bit gotova vec sljedeci tjedan nema vise stranih skola i mukte voznje za nikoga za domace vozace bit ce godisnja karta. to je za sada u grubo . ovim putem vas obavjestavamo da se stozer preseljava u ljetnu rezidenciju na usce.

Posted 2 years ago #
  14. Anonymous

Nema mukte ni u stare babe,ajde neka svi uživaju,i u vožnji,i u pivu u hladu,a ne da nam ambasadori iz ZG pišu po stranim forumima kako bi oni sve čuvali,mazili,lizali šupak jedan drugome,a na Bolu se može naplačivat 10 eura za ući u more.Neka slobodno dođu,ali neka ponesu kunica i eurica pa će dobit ogrlicu roze boje da se mogu vozit.Uglavnom,neka reda i nadam se da više neće bit rasprave oko ušća,wellcome to NERETVA,benvenuti,willkommen

Posted 2 years ago #
  15. Anonymous

to Frane je si duševan,ti bi moga dilat bensinu a ja da montiran mašinu posri kite cone!!

Posted 2 years ago #
  16. Anonymous

ja ću punpat super 95,a ti ćeš kukičat kiteve u hladu

Posted 2 years ago #
  17. Anonymous

Jebote onaj supak luka pogaSio forum da ljudi ne seru protiv slovenaca i madjara ali nije uspio pogasit oglase pa se sranja nastavila tamo

Posted 2 years ago #

Reply

You must log in to post.