KiteSurfSplit » Lost And Found

Izgubljena daska!!

(8 posts)

1. Anonymous

Izgubljena je kitesurf daska na puntu Vranjica kraj Trogira.Radi se o Charles Delau Pro modelu 131x40.5cm sa Liquid Force Luxury padovima na njoj.Nudim poštenom nalazniku bogatu nagradu.Molim sve informacije na tel. 091/573-7277 Nino. Unaprijed zahvaljujem za bilo kakav vrijedan info o njoj.

Posted 2 years ago #
  2. Anonymous

Nađena daska!!!!!!!!
    Zahvaljujući sinu bizonu Uši i njegovom poznavanju morskih ljudi odavde do Brazila našli smo dasku na Krknjašima (Drvenik). Našli je neki njegovi frendovi skiperi kako pluta.
    Pokupili, provali malo wake-at al nije išlo, javili se Sinu a on meni, ekipa dobila nagradu i end of story.Jebena srića!!!

Fala svima koji su pomogli na bilo kakav način u potrazi.Udrit ćemo pivu na spotu..
    Morat ću je gravirat :)........

Posted 2 years ago #
  3. Anonymous

i onda je svizac zamotao cokoladu

Posted 2 years ago #
  4. Anonymous

Je skužija si me zajebajen se..........

Posted 2 years ago #
  5. Anonymous

ma to ti je Usho poslova .. skuzhija je da ti fali daska .. on bacaij svoju dasku par dana u more da se uvati malo mahovine. Sad chesh morat odvest sve na u Paradiza i kad se sve zbroji Usho opet zaradija.

Posted 2 years ago #
  6. Anonymous

a zato mi je bilo čudno šta na dasci piše Fabrinhatic i padovi su LF Sync.Kad skinem pizdice s letve onda ću znat na čemu sam....

Posted 2 years ago #
  7. Anonymous

sve je dobro sta se dobro svrshi

Posted 2 years ago #
  8. Anonymous

...vani

Posted 2 years ago #

Reply

You must log in to post.